Pyhärannassa seurakuntavaaleissa ehdolla 21 – Seitsemän nykyistä valtuutettua hakee jatkokautta

0
Arkistokuva: Niko Vahtera

Pyhärannassa seurakuntavaaleissa on ehdolla 21 ehdokasta. Heistä seitsemän istuu parhaillaan valtuustossa ja 15 on uusia. Kuten edellisissäkin vaaleissa Pyhärannassa on vain yksi ehdokaslista, Yhteinen seurakuntamme.

Valtuuston puheenjohtaja Mirja Kauppila-Laine on asettunut ehdolle. Sen sijaan varapuheenjohtajana toiminut Elina Vainio-Mäntylä ei hae jatkokautta. Pyhärannassa kirkkovaltuuston koko on 15 valtuutettua.

Pyhärannan ehdokkaat

Sari From, Marja Elo, Helka Huttela , Pirjo-Riitta Impilä , Jone Kajander, Heli Kallio, Ilkka Karru , Mirja Kauppila-Laine , Kirsi Kotisalo, Riitta Lehtinen, Jaakko Niemelä, Päivi Peltonen, Sirkka-Liisa Peltonen , Ilmari Ranta, Minna Roos, Aila Saarinen , Juha Saarnio, Henri Sainio, Jani Seikkula, Johanna Turkulainen, Kari Vainio .

(lihavoitujen nimet ovat istuvia valtuutettuja)