Rattijuoppoja ja ajo-oikeudettomia Vakka-Suomessa

0
Arkistokuva

Päihtyneet ja ajo-oikeudettomat kuljettajat työllistivät Lounais-Suomen poliisia Vakka-Suomen alueella viikonloppuna.

Alisenkadulla kortiton humalainen ratissa

Perjantaina iltaseitsemän jälkeen poliisi pysäytti epävarmasti liikkuvan henkilöauton tarkastusta varten Alisenkadulla Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin 0,97 promillea ja tarkkuusalkometriin 0,81 promillea.

Poliisi epäilee kuljettajaa rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta. Miehellä oli kyydissään kolme matkustajaa.

Humala ja hirvieläin aiheuttivat ulosajon Laitilassa

Lauantaina aamuyöllä poliisi sai ilmoituksen ulosajaneesta henkilöautosta 8-tiellä Laitilassa. Partio saapui tapahtumapaikalle noin kello yöllä ennen puoli neljää ja tapasi henkilöauton vierestä miehen, joka kertoi kuljettaneensa kyseistä autoa. Kuljettaja oli väistänyt pientä hirvieläintä ja menettänyt autonsa hallinnan.

Mies puhalsi alkometriin 1,38 promillea. Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja, joka loukkaantui lievästi.

Ajo-oikeudeton kuljettaja Uudessakaupungissa

Lauantaina aamukymmenen aikaan poliisi pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Hiuntiellä Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi nolla promillea, mutta hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Poliisi epäilee miestä kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta. Kyseessä on miehen kuudes kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisään.