Ravit: Merciless Cat on kellontarkka

0
Laitilalaisen Merciless Catin ja saman kaupungin Jere Kiveisen yhteistyö on tuottanut toistaiseksi kolme voittoa ja seitsemän muuta totosijaa.

Rauli Ala-Karvia

Laitilalaisen Erkka Junnilan kasvattama ja yhdessä Anne Tuunan kanssa omistama lämminveriori Merciless Cat on neljässä viime lähdössään ravannut hyvin tarkasti saman ajan.

Heinäkuussa viisivuotias pinkoi ensin Forssassa tasoitusajon kilometriaikaan 17,1, sitten Turussa autolähdöt tuloksin 17,1a ja 17,2a. Viime perjantaina ratana oli taas Forssa, ja volttilähdössä aika 17,1. Ensimmäinen Forssan juoksuista toi kakkossijan, perjantaina vauhti riitti neljänteen tilaan.

Oriin valmentaja ja ohjastaja Jere Kiveinen on ajanut tänä vuonna 229 kilpailussa 17 voittoa ja 45 muuta sijaa kolmen joukossa. Koko urallaan laitilalainen rikkoi loppukesästä palkintorahoissa puolen miljoonan euron rajan.