Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan konttori Turussa aukeaa loppuvuonna

0
Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan yrityspankista vastaava liiketoimintajohtaja Teemu Vainio on tyytyväinen pankin loppuvuonna avautuvan Turun konttorin sijaintiin säästöpankkihistoriaa huokuvassa kadunkulmassa aivan kaupungin ydinkeskustassa.

Toiminnan laajentaminen Turkuun etenee suunnitellun mukaisesti, Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta tiedottaa. Säästöpankin konttori aukeaa Kristiinankadun ja Linnankadun kulmaan loppuvuoden aikana.

Säästöpankkiryhmän tavoitteena on toiminnan ja kasvun vahvistaminen alueella.

– Keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva tila rakennetaan alusta alkaen pankkikäyttöön sopivaksi, ja yksityiskohdissa painotetaan viihtyisää ja rauhallista asiointikokemusta, Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta tiedottaa.

Tilan remontointi alkaa lähiviikkoina. Samanaikaisesti myös Someron Säästöpankki valmistelee oman Turun konttorinsa avaamista Eerikinkadulle entisiin Kelan tiloihin. Pankit rekrytoivat yhteensä yli 20 pankkialan ammattilaista.

– Kyse on niin paikallisesti kuin koko Säästöpankkiryhmän näkökulmasta erittäin merkittävästä investoinnista valtakunnallisesti tärkeälle Turun ja Varsinais-Suomen kasvualueelle.

Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan aiemmin tänä vuonna avatun Rauman konttorin asiakasmäärä on ollut kasvussa.

– Viimeisen kolmen kuukauden aikana pankin asiakasmäärä Rauman seudulla on kasvanut lähes 150 asiakkaalla. Samalla tavalla uutinen pankin Turun konttorin avaamisesta on otettu asiakkaiden keskuudessa innostuneesti vastaan, Säästöpankista kerrotaan

Toimitusjohtaja Ossi Öhmanin mukaan he ovat heti konttorin perustamisuutisesta lähtien saaneet Turun alueelta uusia asiakkuuksia ja sitäkin enemmän paikallisesta, asiakaslähtöisestä pankkipalvelusta kiinnostuneita yhteydenottoja.

Yritysasiakkaiden palvelut tulevat olemaan yksi Säästöpankin keskeisistä painopistealueista Turussa ja Turun seudulla. Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan yrityspankista vastaava, liiketoimintajohtaja Teemu Vainio valmistelee innostuneena toiminnan ja toiminta-alueen laajentumista.

– Henkilökohtainen palvelu yhdistettynä hyvään tavoitettavuuteen sekä joustavaan, nopeaan ja paikallisesti tapahtuvaan päätöksentekoon ovat meillä myös yritysasiakkaille tarjottavien pankkipalveluiden kulmakiviä. Itselläni on Turun alueelta usean vuoden kokemus pk-sektorin yritysten rahoittamisesta ja muista pankkipalveluista Turun alueelta. Sen perusteella uskon vahvasti, että asiakaslähtöisille pankkipalveluillemme riittää kysyntää myös täällä. Meillä on täällä hieno mahdollisuus kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.