SF-Caravan Vakka-Suomi ry 35 vuotta

0
Kunniapuheenjohtaja Eero Aitamurto kertoi kutsuvierastilaisuudessa juhlivan yhdistyksen alkuvaiheista.

Raimo Holopainen

Rairannassa juhlittiin 35-vuotiasta SF-Caravan Vakka-Suomea.

– Kiitän kaikkia teitä, jotka olette saaneet tämän karavaanarin paratiisin aikaan. Kiitän teitä, jotka saavat minut nauttimaan olostani täällä. Kiitos erityisesti yhdistystä tähän mennessä luotsanneelle puheenjohtajalle, Eero Aitamurrolle, Reijo Silokoskelle ja Asko Peräntielle. Kiitoksia jokaiselle hallitustyöhön tai eri toimikuntiin osallistuneille. Onneksi olkoon 35-vuotiaalle SF-Caravan Vakka-Suomi ry:lle, onnitteli SF-Caravan ry:n puheenjohtaja Olli Rusi merkkipäivää juhlinutta yhdistystä Rairannassa.

Tilaisuudessa palkittiin aktiivisesti toimineita henkilöitä merkein ja ruusuin. Ilta päättyi Markku Aron ja Diesel yhtyeen tahdittamiin tansseihin ja komeaan ilotulitukseen.