Tällä viikolla päällystystöitä Laitilasta Soukaisiin – Pikeä pintaan

0
Tällä viikolla Varsinais-Suomessa asfaltoidaan Laitilassa, Salossa ja Kustavissa. Arkistokuva: Juha Neuvonen

Laitilassa asfaltoidaan tällä viikolla maantietä 2052 välillä Laitila–Soukainen. Varsinais-Suomen Ely-keskus tiedottaa, että maanteiden päällystystyöt tehdään pääosin päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Kaksikaistaisilla teillä maantien liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus.

– Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan, Ely-keskus tiedottaa.

Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen, kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.