Tanssiseura Sekahaun tanssikurssit palaavat Uuteenkaupunkiin

0
Tanssikursseilla harjoitellaan perinteisten tanssien lisäksi niin latinalais- kuin swing-tanssiakin. Arkistokuva: Jori Liimatainen

Tanssiseura Sekahaku ry:n lavatanssikurssit Uudenkaupungin Työväentalolla jatkuvat tauon jälkeen. Keskiviikkona 7.9. on ilmainen tutustumispäivä. Lavatanssikurssit Uudenkaupungin Työväentalolla jatkuvat koko syyskauden joulukuun alkuun asti.

– Lavatanssi on nykyään paljon enemmän kuin perinteistä foksia, tangoa ja humppaa. Lavoilla soitettava musiikki on vuosien kuluessa monipuolistunut. Mukaan ovat tulleet niin latinalais- kuin swing-tanssitkin sekä varsinkin nuorten suosion saaneet kuubalainen salsa ja ruotsista tuleva bugg, Sekahausta kerrotaan.

Ensi viikon keskiviikkona, tutustumispäivänä lajeina ovat lavoilla suuren suosion saanut kädenalitanssi fusku kello 18 ja eksoottinen Dominikaanisesta tasavallasta tuleva bachata kello 19.35.

– Kursseille ovat kaikki tervetulleita. Aiempaa tanssitaitoa ei tarvita. Jos osaa kävellä, se riittää.