Uudessakaupungissa Syysmarkkinat

0

Syysmarkkinat valtaavat Uudenkaupungin keskustan tulevana viikonloppuna. Kaksipäiväiset markkinat pidetään perjantaina 30. syyskuuta kello 8–18 ja lauantaina 1. syyskuuta kello 8–16. Myyntikojut levittäytyvät kauppatorille ja Alisellekadulle aina Koulukadun liittymästä Rauhankadulle. Lisäksi paikallisilla putiikeilla on markkinatarjouksia.

Uusikaupunkilaiset Kalle Klotz ja Susanna Pihlaja sekä Vakka-Suomen musiikkiopiston oppilaat Camilla Karlsson, Liisi Anttila ja Miisa-Riikka Hento musisoivat torilavalla lauantaina kello 10.30-14.

Keskustan liikenteenohjaukseen on tulossa muutoksia jo torstai-illasta alkaen. Katuja suljetaan markkinoiden ajaksi: Alinenkatu välillä Koulukatu–Rauhankatu ja Koulukatu välillä Ylinenkatu–Alinenkatu. Pihaan ajo on sallittu. Lisäksi torin pysäköintialue on markkinoiden käytössä.

Pysäköidä voi muun muassa Leijonapuiston pysäköintialueelle osoitteessa Sorvakon Rantatie ja jäähallin pysäköintialueella, Koulupolku 1, on myös maksutonta pysäköintitilaa kaupungissa vieraileville.