Varsinais-Suomen Keskusta nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat – Mukana Mauri Kontu

0
Varsinais-Suomen Keskusta nimesi kahdeksan eduskuntavaaliehdokasta, jotka ovat

Varsinais-Suomen Keskustan yleinen piirikokous on nimesi tiistaina ylimääräisessä piirikokouksessa Aurassa, ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat kevään vaaleihin. Ehdokkaiksi nimettiin: Olavi Jantunen, kommodori evp., varatoimitusjohtaja, Salo; Esko Kiviranta, kansanedustaja, lakimies, Sauvo; Mauri Kontu, yrittäjä, teollisuusneuvos, Uusikaupunki; Jani Kurvinen, yrittäjä, Somero; Mimmi Ruusunen, puutarhuri, Turku; Annika Saarikko, Keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri, Oripää; Reetta Tanila-Järvinen, sairaanhoitaja, Naantali ja Mikko Vuolle, asiakasneuvoja, liiketaloudenopiskelija, Loimaa

Piirin puheenjohtaja, laitilalainen Pekka Kuusisto on erittäin tyytyväinen ehdokasnimityksiin.

– On ilahduttavaa nimetä tässä vaiheessa osaavia, asiantuntevia ja luottamuksen arvoisia ehdokkaita. Lista on alueellisesti kattava ja monipuolinen, josta piirissä iloitsemme.

Lisäksi ylimääräinen piirikokous antoi piirihallitukselle valtuuden täydentää ehdokaslistaa.

– Varsinais-Suomen Keskusta nimeää loput eduskuntavaaliehdokkaat syksyn aikana. Saamme varmasti innokkaan ja täyden ehdokaslistan. Piiri lähtee kohti eduskuntavaaleja luottavaisin ja eteenpäin katsovin mielin, jatkaa Kuusisto.