Kirkkokodilta alkava Rukouspolku on merkitty oranssein nauhoin

0
Padon metsähartaudessa tuotiin esille kristittyjen yhteistä Se löytyi -missiota. Kuva: Lahja Pavela

Laitilassa keväällä alkaneet rukousillat jatkuvat monenlaisin tapahtumin ja ”popahduksin”. Viime pyhänä kohtauspaikkana oli Täydenkuun metsähartaus Padon kylässä ja lauantaina 15. lokakuuta kello 10–13 on tarjolla Rukouspolku.

Oranssein nauhoin merkitty reitti alkaa Kirkkokodin takaa parkkipaikalta kiertäen Meijerin alikulun kautta Terveyskeskuksen alikululle ja kävelytietä pitkin kirkon sivuten takaisin aloituspisteelle. Matkan varrella on kaikille aisteille elämyksiä tarjolla ja helppokulkuisena se on mahdollinen vauvasta vaariin. Varustus kelin mukaan.

Valtakunnallinen, yhteiskristillinen Media-Missio tuo ilosanoman lähelle ihmistä ympäri Suomea. 2,2 miljoonaan kotitalouteen jaettavaksi tarkoitettu Missiokirjanen sekä muuta missiomateriaalia on saatavissa Laitilassa Seurakuntakodilta, Kirkkokodilta ja kirkosta sekä tapahtumista ympäri valtakunnan.