Nelli Vallamo aloittaa Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan uutena toimitusjohtajan sijaisena

0
Laitilalainen Nelli Vallamo on nimitetty toimitusjohtajan sijaiseksi Kalanti-Pyhäranta Säästöpankissa.

Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan hallitus on nimittänyt laitilalaisen Nelli Vallamon Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan toimitusjohtajan sijaiseksi 1. lokakuuta alkaen. Vallamo jatkaa edelleen pankin henkilöasiakkaista ja varallisuudenhoidon palveluista vastaavana liiketoimintajohtajana sekä pankin johtoryhmän jäsenenä.

– Nellin nimitys uuteen rooliin on upea esimerkki siitä, miten pankissamme on mahdollista kasvattaa omaa osaamistaan, ja sen myötä kehittyä ja edetä yhä vaativampiin tehtäviin. Nelliä edeltävä toimitusjohtajan sijainen Sinikka Sarin on jäämässä lähemmäs kahdenkymmenen meillä tehdyn työvuoden jälkeen ansaitulle eläkkeelle ensi vuoden aikana. Hänen tiimissään aikanaan oman työuransa aloittanut Nelli ottaa nyt vuorostaan tehtävän hoitaakseen, kertoo Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan toimitusjohtaja Ossi Öhman nimityksen taustoista.

Vallamo kertoo olevansa ilahtunut valinnastaan:

– Otan saamani luottamuksenosoituksen vastaan kiitollisena. Olen mielissäni siitä, että saan jatkossakin tehdä töitä paikallisen, asiakasläheisen pankin palveluksessa, ja yhä entisestään kehittää toimintaamme tukemaan paremmin niin asiakkaidemme tarpeita kuin paikallisten yhteisöjen hyvinvointia.

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta kertoo liiketoiminnnan jatkaneen kesän jälkeen vakaata kasvuaan huolimatta talouden näkymien heikentymisestä. Pankki avasi keväällä uuden konttorin Raumalle. Pankin mukaan asiakaskysyntä perinteiselle säästöpankille on jatkunut vahvana huolimatta sijoitusmarkkinoiden heilunnasta ja asuntokaupan ainakin väliaikaisesta hidastumisesta.

Säästöpankin Turun konttorin avaaminen etenee suunnitellussa vauhdissa. Avajaisia Kristiinankadun ja Linnankadun kulmassa päästäneen juhlimaan reilusti tämän vuoden puolella.