Nuokkarilla hiljentymishetki – Liikenneonnettomuudessa menehtyi nuori

0
Laitilassa surraan tänä vuonna jo toistamiseen kantatie 43:lla liikenneonnettomuudessa menehtynyttä nuorta. Kesällä 14-vuotias kuoli pyöräillessään Laitilasta kohti Kalantia. Arkistokuva: Riitta Salmi

Huomenna perjantaina Laitilan nuokkarilla järjestetään hiljentymishetki kello 18.30–19.30. Laitilan kaupungin verkkosivuilla kerrotaan, että tiistaina Laitilassa sattui jälleen traaginen onnettomuus, jossa menehtyi nuori.

– Nuorisotoimi järjestää mahdollisuuden tulla muistelemaan menehtynyttä nuorta sekä juttelemaan tapahtuneesta. Voit tulla juttelemaan tai vain hiljentymään ja muistelemaan, verkkosivulla kerrotaan.

Paikalla nuorisotoimesta ovat Maria ja Vilhelmiina. Nuokkari sijaitsee osoitteessa Kaukolantie 19, paloaseman kanssa samassa rakennuksessa.