Pähkinäpensaan päiväkodin viilennysjärjestelmä tulossa odotettua kalliimaksi

0
Arkistokuva

Pähkinäpensaan päiväkodin viilennysjärjestelmää varten haetaan 70 000 euron lisämäärärahaa. Järjestelmälle oli varattu talousarviossa 40 000 euroa, mutta materiaalien hinnankorotusten myötä määräraha osoittautui riittämättömäksi. Tekninen valiokunta esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuustolle tarvittavan lisämäärärahan myöntämistä. Samalla valiokunta hyväksyi saamansa urakkatarjouksen sillä ehdolla, että lisämäärärahaesitys hyväksytään.

Laitilan kaupungin puitesopimusurakoitisija Laitilan IP-Työltä saadun tarjouksen mukaan viilennysjärjestelmän suunnittelu, laitteet ja niiden asennus tulisivat maksamaan yhteensä 98 000 euroa, joiden lisäksi sähköasennustöihin sekä rakennusteknisiin viimeistelytöihin sekä sisällä että ulkona tulee varata rahaa.

Viilennysjärjestelmä on toteutettava syksyn tai talven aikana, jotta järjestelmä on testattavissa ja käyttöönotettavissa ensi kesäksi.