Petra Teräsaho nimitetty Valmet Automotiven uudeksi talousjohtajaksi

0
Arkistokuva: Valmet Automotive

Petra Teräsaho (KTM) on nimitetty Valmet Automotiven uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi viimeistään maaliskusta 2023 alkaen. Hän raportoi tehtävässään yhtiön toimitusjohtajalle. Hän siirtyy Valmet Automotivelle Enfo Groupista, jossa hän on toiminut talousjohtajana. Aiemmin hän on toiminut SVP, Group Controllerina Stora Ensolla ja VP Group Controllerina Outotecissa. Hän on myös toiminut useissa johtotehtävissä Nokiassa, kuten esimerkiksi viiden vuoden ajan Nokian Intian matkapuhelinliiketoiminnan talousjohtajana. Petra on lisäksi F-Securen ja Pauligin hallituksen jäsen.

– Petra Teräsaholla on vahva kokemus taloushallinnosta ja johtamisesta globaaleissa, dynaamisissa organisaatioissa. Nämä osaamisalueet ovat tärkeitä kasvustrategiamme toteuttamisessa ja yrityksen kehittämisessä menestyksellisesti kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, toteaa Olaf Bongwald , Valmet Automotiven toimitusjohtaja.

Valmet Automotiven nykyinen talousjohtaja Juha Torniainen jatkaa tehtävässään, kunnes siirtyy vuoden 2023 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana pois yhtiön palveluksesta. Juhan siirtyminen tapahtuu hänen omasta pyynnöstään ja hyvässä yhteisymmärryksessä yhtiön kanssa.