Asiaa koirankakasta

0

Välimetsän alueella, tarkemmin Potiveräjäntiellä: Tarkoittaako katuvalopylväs automaattisesti, että koiran voi kakattaa siihen juurelle? No ei tarkoita. Kyseinen paikka on piha-aluetta ja hoidettua sellaista, nurmikkoa. Ja mikä hassuinta, roskis on kahden metrin päässä ja toiseen suuntaan kymmentä metriä niin löytyy pelto-ojakin.

Voit olla varma, että kun satun näkemään kyseisen toimituksen, niin et jätä siihen. Varmasti korjaat jälkesi. Törkeää! Saa loppua nyt tämä touhu!

Ette varmaan itsekään haluaisi, että joku käy kakattamassa koiransa teidän pihalle. Vai? Ja jos sinulla ei ole varaa koirankakkapusseihin, tule käymään, annan rahat kyllä niihin! Hiukan nyt järkeä tähän touhuun!

Joku roti tähä homma tarttis saara

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän