Kuusisto jatkaa keskustan piirin johdossa

0
Pekka Kuusisto

Keskustan Varsinais-Suomen piirikokous valitsi Pekka Kuusiston Laitilasta jatkamaan piirin puheenjohtajana. Varapuheenjohtajina jatkavat turkulainen Julia Koskinen ja salolainen Johanna Riski.

Kokouksen yhteydessä julkistettiin uusia eduskuntavaaliehdokkaita. Varsinais-Suomen Keskustan uusia eduskuntavaaliehdokkaita ovat erityisopettaja Perttu Helin (Turku), sosionomi AMK Jonna Lappalainen (Kemiönsaari), maatalousyrittäjä Ilkka Pilpola (Mynämäki) ja terveydenhoitaja Anu Vuorinen (Parainen).

Piirihallitukseen valittiin Antti Airikki, Nousiainen (Antti Mattila, Rusko), Raimo Erkkilä, Kaarina (Kimmo Hollmen, Kaarina), Kirsi Järvi, Mynämäki (Kirsi Salo-Saarinen, Masku), Eero Lonkila, Turku (Johanna Fonsell, Turku), Pia Puhakka, Naantali (Jari-Antti Hörkkö, Naantali), Joonas Kalin, Turku (Anniina Lehmus, Kaarina), Julia Pulkkinen, Raisio (Heli Koivikko, Raisio), Mimmi Ruusunen, Turku (Perttu Helin, Turku) Arto Tikka, Lieto (Juha Marjomaa, Lieto), Mirja Rouhiainen, Somero (Jaana Kyyrä, Somero), Eija Järvelä, Salo (Ulla Huittinen, Salo), Olavi Jantunen, Salo (Mika Paukkeri, Salo), Maarit Salminen, Taivassalo (Anna Kaskinen, Vehmaa), Olli Laivo, Uusikaupunki (Jukka Alkio, Laitila), Anu Laakso, Pöytyä (Lauri Ojala, Pöytyä) sekä Ossi Mäkelä, Loimaa (Heikki Vainio, Loimaa).

Varsinais-Suomen Keskustan piirikokous kokoontui lauantaina  Naantalissa. Kokouksen poliittista keskustelua alustivat Keskustan varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen, Keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri Annika Saarikko ja kansanedustaja Esko Kiviranta.

Korjattu 5.12. kello 16.11: Matti Anttila on korjattu Antti Mattilaksi.