Laitilan kaupunki järjesti kiitoskahvit hyvinvointialueelle siirtyville

0
Kakkukahvien lisäksi jokainen sai kiitoskukat. Kuva: Tuulia Kujanpää

Laitilan kaupunki järjesti tänään torstaina kiitoskahvitilaisuuden siirtyvälle henkilöstölle. Tilaisuuteen olivat kutsuttuina kaikki hyvinvointialueelle siirtyvät työntekijät.

Tilaisuudessa kuultiin kiitospuheet sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Seppo Lehtolalta, kaupunginjohtaja Lauri Kattelukselta sekä sosiaali- ja terveysjohtaja Johanna Ahokkaalta, hallintojohtaja Heli Kiertokari-Laitiselta ja sivistystoimen sijaisena Nestori Mäkelältä. Puheissa tuotiin esille, että vaikka tuleva uudistus on iso asia, jatkuvat monet tutut asiat edelleen samoina kuin ennen.

– Ammattitaitoinen tekeminen laitilalaisten hyvinvoinnin eteen, hyvä yhteistyö eri tahojen kanssa ja innostunut kehittävä ote ovat olleet ja tulevat jatkossakin olemaan osa työarkea, Laitilan kaupunki tiedottaa.

Kiitosten ja elävän musiikin lomassa nautittiin kakkukahvit ja vaihdettiin kuulumisia ja tuntemuksia vuoden lähestyessä loppuaan.