Maarit Heino-Lindroos sai tunnustusta vapaaehtoistyöstään lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa

0
Vuoden yhdistys, vapaaehtoinen ja teko palkittiin MLL Varsinais-Suomen piirin syyskokouksessa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri palkitsi jälleen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi työtä tehneitä. Tänä vuonna painottui erityisesti ukrainalaisten perheiden auttaminen. Piiri jakoi myös hyväntekeväisyystapahtumassa kerätyt lahjoitukset yhdistyksille ukrainalaisten tukemiseen.

Vuoden vapaaehtoiseksi valittiin Maarit Heino-Lindroos MLL Laitilan yhdistyksestä. Maarit on yhdistystoiminnan konkari, joka on tehnyt pitkäjänteisesti laadukasta työtä paikallisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden eteen.

MLL Kaarinan paikallisyhdistys valittiin vuoden yhdistykseksi. Yhdistys on ollut aktiivinen toimija, ja satsannut erityisesti ukrainalaisten saamiseen mukaan toimintaan.

Vuoden teoksi valittiin MLL Someron yhdistyksen häkellyttävän nopea reagointi muuttuneeseen maailmantilanteeseen ja ukrainalaisten auttamiseen. Yhdistys on tehnyt valtavasti työtä MLL:n Naapuri & сусід -toiminnan hyväksi. He ovat onnistuneet järjestämään pienellä rahalla paljon upeita kokemuksia sotaa paenneille lapsiperheille.