Mitä ny -palstalla kiitoksia tiernapoika-esityksestä

0
Jäätaidetta koulumatkalla. Kuva: Ninnalotta Arokoivu

Laitilan Sanomien Mitä ny -palstalle lukijat voivat lähettää mielipiteitään numeroon 050 4758787. Samaan numeroon voi lähettää myös Räpsäys-palstalla julkaistavia lukijoiden kuvia.

MITÄ NY?

KIITOSjoulunavauksesta ja erikoisesti tiernapoika-esityksestä! Omassa nuoruudessa Seppälässä esitettiin aina jouluna kyseinen näytelmä. Tuli oikein vesi silmiin, kun hattu oli lavan reunalla lanttia ja kynttilänpätkää varten, niin toriväki oikein ryntäsi antamaan kolikkoja pienemmästä isompaan ja ukrainalaiset myös joukossa. Sykähdytti heitäkin. Kukonkulman omistajille erikoiskiitos hyvän tekemisestä isolle joukolle lapsukaisia. Vesi silmiin

JOSkaupunki nyt alkaisi ensimmäiseksi säästämään sähköä sillä, että sammuttaisi katuvaloja yöksi esimerkiksi Kalevanpojantien alue. Näkyisi tähdet ja revontulet paremmin ja jouluvalot näyttäisi kauniimmilta pihoilla. Sittenhän voisi sytyttää kiinteistöihin jouluvalot. PS. Ei ne jouluvalot niin paljoa kuluta, kuin noi katuvalot. Katuvaloja sammuksiin

TAKKIvaihtunut! Hupullinen lilan värinen talvitakki vaihtunut Terveyskeskuksessa saman väriseen takkiin (hupussa musta pipo) torstaina 24.11 iltapäivällä. Vaihtaa voi samassa paikassa. Kiitos