Perinteinen villasukkakeräys ikäihmisille ja ukrainalaisille alkaa

0
Laitilassa kerätään jouluksi villasukkia lahjoitettavaksi ikäihmisille ja ukrainalaisille.

Laitilassa jo perinteeksi muodostunut villasukkakeräys toteutetaan ajalla 28.11.–18.12. Tänä vuonna on mahdollisuus kutoa sukkia, lapasia, pipoja, kynsikkäitä ja huiveja laitilalaisille ikäihmisille sekä Laitilassa asuville ukrainalaisille.

– Yhdessä tekemällä saadaan paljon hyvää aikaiseksi! hankkeen puuhanainen Virve Aho sanoo.

Mikäli haluaa kutoa vain ikäihmisille tai ukrainalaisille niin asiasta kannattaa laittaa ilmoitus lahjoituksen yhteyteen. Lahjoitukset voi toimittaa laitilalaiseen Kirppis Ilonaan. Jos haluaa tukea villasukkakeräystä lahjoittamalla lankoja, niin niitä voi myös toimittaa Kirppis Ilonaan. Langat lahjoitetaan kutojille.

– Mikäli haluat osallistua keräykseen, mutta et pääse viemään lahjoituksia itse niin voin tulla noutamaan ne kotoasi, kertoo Virve Aho.

Ahoon saa yhteyden numerosta 050 303 1593.