Pyhärannan sivistystoimenjohtajan paikkaa tavoittelee yli 20 hakijaa – Hakijoita Kittilästä ja Rovaniemeltä asti

0
Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Pyhärannan sivistystoimenjohtajan viran toinen hakukierros tuplasi hakijamäärän. Hakuajan päättymiseen mennessä paikkaa tavoitteli 23 hakijaa. Hakijoita oli joka puolelta maata. Esimerkiksi Lapin maakunnasta paikkaa haki peräti kaksi hakijaa.

Sivistystoimenjohtajaksi hakivat Sanna Toppila (FM, VTM) Raisiosta, Teemu Ekman (KM) Raumalta, Nina Herd (MSc Criminology maisteri) Iisalmesta, Riina Huohvainen (YTM, VTM) Turusta,Niklas Hällberg (HTM ja koneinsinööri) Porista, Minni Ilmonen (MuM ja OPH:n tutkinto) Espoosta, Juha Into (KM, OPH:n tutkinto) Raumalta, Niina Jauhojärvi (YAMK) Kittilästä, Tapani Kallio (KM, Jet, OPH:n tutkinto) Helsingistä, Riikka Koivunen (KM) Turusta, Mika Koljonen (FM) Joensuusta, Niina Koski (KM ja ped. opinnot)Turusta, Sanni Kouki (FM, HTM, OPH:n tutkinto) Kaarinasta, Jarkko Kuivala (HTM, KTM) Turusta, Teresa Leinonen (FM, OPH:n tutkinto) Haukiputaalta, Jari Luolamaa (teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, kulttuurihyvinvoinnin YAMK) Uudestakaupungista, Matti Luoma (KM, koulunjohtamisen perusopinnot) Nakkilasta, Jarno Manni (HTM, KM) Sastamalasta, Timo Mäntyranta (KM) Säkylästä, Tiina Nikander-Koivukangas (MuM, OPH:n tutkinto, ped. opinnot) Rovaniemeltä, Kirsi-Maria Ruohomäki (KM) Söörmarkusta, Juhani Sammallahti (FM) Lapinlahdelta ja Harri Tammiste (KTM) Helsingistä.