Ravit: Heijarin kasvatille avausvoitto

0
Santtu Raitala otti onnittelut vastaa Pauli Heijarin kasvattaman Westside Baronin rattailla Seinäjoella. Kuva: Seinäjoen ravikeskus

Rauli Ala-Karvia

Laitilalaisen Pauli Heijarin kasvattama lämminveriruuna Westside Baron aloitti ravurin uransa heinäkuussa Porissa, jossa tuli yhdeksäs sija. Toinen yritys viime perjantaina Seinäjoella osui sitten nappiin. Hämeenkyröläisen Kapteeni Tallin omistuksessa kilpaileva kolmevuotias voitti kilometriajalla 20,8.

Westside Baronia valmentaa hämeenkyröläinen Elli Alfreds, jonka treenissä on myös Heijarin kasvattama ja omistama vielä kilpailematon kaksivuotias Westside Amazon.

Pauli Heijari (s. 1957) on kasvattanut 16 lämminveristä, joista toistaiseksi meritoitunein on seitsemän voittoa ja lähes 20 000 euroa tienannut Carl Victory. Sitä valmensivat vuorollaan Heijarin lisäksi Raimo Mikola, Olli Lähtinen ja Akseli Lahtinen.

Heijarin omistama Prince Albert on toiseksi menestynein Heijarin kasvateista. Sen valmentajana toimi Pekka Korpi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän