Reilan päiväkoti siirretään väistötiloihin Reilaan kouluun ensi viikolla – Päiväkoti saa pysyvämmät väistötilat Ihodesta viimeistään maaliskuussa

0
Päiväkoti Kirsikka joutui lähtemään vanhoista tiloistaan sisäilmaongelmien vuoksi.

Pyhärannan Reilan päiväkodin lapset ja henkilökunta ja lapset siirretään ensi viikolla Reilan koulun tiloihin. Syynä ovat päiväkodin sisäilmaongelmat. Viranhaltijapäätöksen muutosta teki vs. kunnanjohtaja Merja Koski .

– Nyt saadaan rauhassa järjestää seuraava askel. Pääasia on, että päiväkodin lapset ja henkilöstö pääsevät puhtaisiin tiloihin, Koski kertoo.

Pyhärannan kunnanhallitus päätti viikko sitten, että Ihoden päiväkodin nykyiset väistötilat siirretään Reilaan heti Ihoden päiväkodin uudisrakennus valmistuu. Hallitus myös valtuutti vs. kunnanjohtajan neuvottelemaan vuokrasopimuksen jatkamisesta. Siirron valmistelut on tarkoitus aloittaa heti.

Keskustelun aikana päätettiin yksimielisesti myös velvoittaa rakennustarkastaja selvittämään vaihtoehtoja, jolla Reilan päiväkodin uudet tilat voitaisiin toteuttaa, sekä laatimaan tilaohjelma. Lisäksi hallitus perusti työryhmän, johon kuuluvat valtuuston ja hallituksen puheenjohtajat, Janne Lehtinen (ps.), Anna Kim (yp.) sekä kunnanjohtaja.

Ihoden uuden päiväkotirakennuksen odotetaan valmistuvan viimeistään maaliskuussa.