Tulejärven rantaan tulossa laavu

0
Tulejärven uimarantaa on viime vuosina kohennettu ja sen vierestä lähtee kunnostettu kävely- ja maastopyöräilyreitti.

Kaupunki on päättänyt hankkia Tulejärven rantaan hirsilaavun. Tulejärven maastoon on kunnostettu muutama vuosi sitten kävelijöiden ja maastopyöräilijöiden luontoreitti ja myös ranta-aluetta on kohennettu. Laavu Tulejärvelle n tarkoitus saada vielä tämän vuoden aikana.

Hirsilaavun kustannukset katetaan kaupungin osallistuvaan budjetointiin varaamasta määrärahasta. Osallistava budjetointi tarkoittaa määrärahaa, jolla toteutetaan kaupunkilaisten ehdottamia hankkeita. Laavun rakentaminen on yksi hyväksytyistä ehdotuksista.

Tekninen johtaja Mika Raula on hyväksynyt M Karosen Sahan tekemän tarjouksen laavusta. Hintaa lamellihirrestä tehtävälle laavulle tulee 4 600 euroa.