Yö Laitilan pelimannien kanssa Opistotalolla

0
Arkistokuva: Jukka Vehmas

Kai luonas vielä olla saan, kun ilta hämärtyy – mahdollisuus tähän koittaa Laitilan pelimannien iltamissa Opistotalolla osoitteessa Urheilutie 5, Laitila lauantaina 12. marraskuuta kello 19. Teemana ovat tällä kertaa yöaiheiset vanhat iskelmät, joita kyllä riittää, esimerkiksi Keskiyön tango, Yölinjalla, Yölintu, Yö kerran unhoa annoit, Yön väistyessä ja Urjalan taikayö.

Laulusolisteina toimivat Jari Aaltonen, Jari Helmisaari, Rauno Mäkilä ja Marja-Liisa Santala, joka myös johtaa pelimanneja. Laitilan pelimannit on Vakka-Suomen kansalaisopiston opintopiiri. Sooloesityksiä kuullaan lisäksi kornetilla ja mandoliinilla.

Ohjelmaosuuden jälkeen on tanssimusiikin aika. Puffetista huolehtii Kappelimäen koulun Toimelan yksikkö. Lippuja saa soittajilta ja ovelta.