Kaupunki saanut Amitecin entisistä toimitiloista 650 000 euron ostotarjouksen

0
Kaupunki omistaa Amitecin käytössä olleet tilat, jotka jäivät keväällä tyhjilleen yrityksen ajauduttua konkurssiin.

Kun laitilalainen Amitec Oy ajautui viime keväänä konkurssiin, ryhtyi Laitilan kaupunki etsimään omistamilleen, yrityksen käytössä olleille, teollisuushalleille ostajaa tai vuokraajaa. Nyt ostaja näyttää löytyneen, sillä Sulotek Oy, Jätehuolto M. Helistölä Oy ja Ps Processing Oy tarjoutuvat ostamaan perustettavan kiinteistöyhtiön lukuun Garpintiellä sijaitsevat kaksi tilaa sekä niillä sijaitsevat rakennukset.

Kaupan kohteena olevien tilojen pinta-ala on yhteensä noin 30 000 neliömetriä ja niillä sijaitsee lähes 6 000 neliömetrin suuruinen teollisuus- ja varastohalli, josta lämmintä tilaa on noin 4 000 neliötä. Lisäksi paikalla on noin 300 neliömetrin suuruinen kaarihalli.

Kauppahinnaksi on sovittu 650 000 euroa. Ostajat ilmoittavat kiinteistökaupan toteutumisen edellyttävän rahoituslaitoksen myönteistä lainapäätöstä ja kaupungin puolelta taas tarvitaan vielä kaupunginvaltuuston hyväksyntä.