Syachuk ja Asaulenko voittivat sarjansa vapaapainissa

0
Stefan Dyachuk ja Dmytro Asaulenko voittivat Lounais-Suomen vapaapainin avoimissa mestaruuskilpailuissa omat sarjansa.

Rauman Voimailijoita edustavat laitilalaiset painijat Stefan Dyachuk ja Dmytro Asaulenko osallistuivat viime viikonloppuna Turussa järjestettyihin Lounais-Suomen avoimiin vapaapainin mestaruuskilpailuihin. Dyachuk paini 50 kiloisten sarjassa kun taas Asaulenko 23 kiloisten sarjassa.

Molemmat pojat voittivat omissa sarjoissaan kaikki ottelut. Tämän lisäksi Dmytro Asaulenko otti tiukan ystävyysottelun 27 kiloisten sarjan voittajaa vastaan, tästä tuli niukka pistetappio. Molemmat painijat saivat taas arvokasta kilpailukokemusta.

– Tämän vuoden painikisat tulivat laitilalaisten osalta päätökseen. Keväällä alkaa taas uusi kilpailukausi, ja tähän harjoitellaan kovasti, Jyri Raiskinmäki kertoo.