Laitilan Ratsastajien menestyneimpänä palkittiin Siiri Seikkula

0
Laitilan Ratsastajien palkinnonsaajat asettuivat yhteiskuvaan.

Ratsastus

Laitilan Ratsastajat ry palkitsi syyskokouksessaan vuoden menestyjiä. Vuoden menestyneimpänä ratsastajana stipendillä palkittiin Siiri Seikkula.

Siiri on kilpaillut pääasiassa esteratsastuksessa ja on kauden aikana noussut 110 cm luokkiin. Hän on myös osallistunut Helsingissä järjestetyn kansainvälisen Horse Shown yhteydessä olleen Amateur Tourin finaaliin sekä sijoittunut Lounais-Suomen junioreiden aluemestaruudessa esteratsastuksessa pronssille.

Tulokkaan stipendillä palkittiin nuori ratsastaja Teea Kuusisto. Hän on tällä kaudella kilpaillut voitokkaasti seuratasolla sekä aloittanut kilpailu-uraansa hyvillä tuloksilla aluetasolla.

Vuoden puurtajan stipendillä palkittiin Teija Kuparinen, hän on vuoden aikana ahkerasti osallistunut talkoisiin ja seuran järjestämiin kilpailuihin toimihenkilönä.

Tsempparipalkinnolla palkittiin Juuli Kuusisto, joka on nuoresta iästään huolimatta osallistunut ahkerasti toimihenkilönä seuran kilpailuihin.

Vuoden hevosena palkittiin 5-vuotias suomenhevostamma Laulun Sävel. Laulun Sävel on saavuttanut menestystä niin kouluradoilla kuin laatuarvostelussakin. Se sai muun muassa laatuarvostelussa ratsastettavuudesta huippupisteet 9.25. Hevosen omistaa Johanna Koskinen.

Posliinihevonen on kiertopalkinto jonka seura on saanut maneesin avajaisissa Hevoskasvatusyhdistykseltä. Tänä vuonna se luovutettiin ahkerasta seuratoiminnasta Sanna Seikkulalle.

Lisäksi syyskokouksessa jaettiin sekä koulu- että esteratsastuksen seuramestaruuksien kiertopalkinnot. Seuramestaruudet on jaoteltu molemmissa lajeissa minijunioreihin (12-vuotiaat ja nuoremmat) sekä esteratsastuksessa lisäksi 60 ja 80 cm ja kouluratsastuksessa tasot C, B ja A.

Seuramestareja tänä vuonna olivat Veera Pajunen, Emma Tupala, Ella-Mari Haatainen, Silja Seikkula, Henna Karimäki ja Hanna-Leena Ohtonen.

Kirjoittaja: Mervi Jaakola