Laitilassa uusivuosi otetaan vastaan Herra Hakkaraisen, tulishown ja ilotulituksen seurassa

0
Laitilan kaupunki ja Wirvoitusjuomatehdas järjestävät uutena vuotena vastaanoton, jossa on ohjelmaa monenikäiselle. Arkistokuva: Matti Norr

Uudenvuoden vastaanotto järjestetään vuoden viimeisenä päivänä koko perheen iloisessa ulkotapahtumassa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan piha-alueella kello 18 alkaen.

Tapahtumassa esiintyy Tuomas Salminen, Viihdekuoro Bolero ja Rami Rafael. Herra Hakkarainen ilahduttaa perheen pienimpiä unissakävelyllään. Tulisirkusryhmä Flamma Fire Duo tuo uudenvuodenjuhlaan hehkuvan tunnelmallisen tulishown.

Tapahtumassa kuullaan uudenvuoden tervehdyksiä. Tilaisuus huipentuu uudenvuoden ilotulitukseen kello 19.30. Laitilan kaupunki kannustaa seuraamaan yhteistä ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan.

Mahdollisuuksien mukaan paikalle kannattaa tulla jalan, mutta Laitilan Rautakaupan parkkipaikalle ja tien toisella puolella olevalle Terveyskeskuksen parkkialueelle voi pysäköidä autot. Tilaisuuden järjestävät Laitilan kaupunki ja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas yhteistyössä Jätehuolto Helistölän kanssa.