Poliisilla rauhallinen viikonloppu Vakka-Suomessa – Rattijuoppoja liikenteessä

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisi tapasi Vakka-Suomen liikenteestä epäiltyjä rattijuoppoja viikonloppuna.

Lauantaina aamuyöllä poliisi sai ilmoituksen VT 8:lla vaihtelevalla nopeudella ajavasta autosta, joka seilaa kaistalla. Partio tavoitti auton Kalannintiellä noin kello 04.00. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi 1,58 promillea poliisin alkometriin. Tarkkuusalkometri antoi tulokseksi 1,17 promillea.

Poliisi antoi kuljettajalle sakon rattijuopumuksesta ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Sunnuntain ja lauantain välisenä yönä poliisi valvoi Keskuskadulla Laitilassa. Noin kello 02.45 partio havaitsi henkilöauton lähtevän pysäköintiruudusta vastaantulevien kaistaa kohti Syttyäntietä. Auto kääntyi Laitilan Kievarin pihaan ja pysähtyi siihen.

Partio puhallutti auton kuljettajana olleen miehen. Alkometri antoi tulokseksi 2,9 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.