Poliisin joulu suhteellisen rauhallinen – Tehtäviä Lounais-Suomessa noin 600

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisin joulu on sujunut suhteellisen rauhallisesti. Kokonaistehtävämäärä jouluaattoaamusta Tapaninpäivän aamuun oli noin 600. Tehtävämäärässä on lievää noin 70 tehtävän nousua vuoteen 2021 verrattaessa.

Kotihälytystehtäviä oli em. ajanjaksona noin 70 kpl, mikä on hiukan enemmän kuin edellisvuonna. Alueen ravintoloissa oli poliisin havaintojen mukaan joulun öinä melko maltillisesti asiakkaita, mikä todennäköisesti omalta osaltaan vaikutti siihen, että julkisten paikkojen häiriökäyttäytymiseen liittyviä tehtäviä oli yhteensä vain parisenkymmentä.

Suotuisa keli vaikutti osaltaan siihen, että liikenteessä vältyttiin suuremmilta onnettomuuksilta. Rattijuoppoja teiltä tavattiin muutamia.

Tänään tapaninpäivänä poliisin liikennevalvonta keskittyy joulun paluuliikenteeseen. Poliisi toivoo ihmisiltä paluuliikenteeseen malttia ja joulurauhaa.

Poliisin rikostutkintaa ovat päivittäistutkinnan ohessa työllistäneet erilaisten pahoinpitelyrikosten tutkinnat.