Pukkiveikkauksen kolmas osa: Toiveissa terveitä ja aurinkoisia treenipäiviä

0
Tämän parran takana hymyilee pukki, joka ei sorru juoksuaskeliin kovimmissakaan joulukiireissä.

Tämä pukki ei ota juoksuaskeleita joulukiireidensäkään keskellä. Menneenä kesänä pukki sai hieman yllättäen mahdollisuuden päästä kilpailemaan Euroopan parhaiden parissa. Laitilalaislähtöisen mutta turkuun asettuneen pukin jouluvalmisteluja rytmittävät päivittäväiset harjoitukset, työt sekä opiskelu.

Jahka tämä pukki saa gradunsa valmiiksi, hänellä on valmiudet alkaa opettaa pikkutontuille tärkeitä tietoja ja taitoja erityisesti liikuntaan ja terveyteen liittyen. Alalla riittää töitä riittää siinä määrin, että pukin päiviin kuuluu jo nyt opetusta. Onneksi työpäivät ovat melko lyhyitä, sillä iltapäivät ja illat on pyhitetty harjoittelulle.

Valmistaudun jouluun leipomalla ja tekemällä itse joululahjoja perheelle ja läheisille.

Joulun kohokohta on joululenkki, hyvä ruoka ja löhöily perheen kanssa.

Toivon joululahjaksi terveitä ja aurinkoisia treenipäiviä, hiihtokelejä sekä rauhaa maailmaan.

Kuluneesta vuodesta muistan erityisesti upeat edustustehtävät.