Ravit: Laitilan tammalle kakkossijoja

0
Laitilalaisen Team Harhan omistama lämminveritamma Har Har Har on ravannut kilpailuissa 11 kertaa. Kuvassa ohjaksissa on Ilkka Korpi.

Rauli Ala-Karvia

Laitilalaisen Team Harhan omistama nelivuotias lämminverinen Har Har Har ravasi Porissa kakkostilan Jarmo Saarelan ohjastamana. Tamma teki tasoitusajossa ajan 19,7. Hevosta valmentaa alkuvuonna Laitilasta valmennustallinsa Forssaan siirtänyt Janina Lehtonen.

Vuoden kymmenestä lähdöstään Har Har Har on ottanut kaksi kakkostilaa. Edellinen tuli Kouvolasta Tapio Perttusen ajamana.

Lehtosella oli valmennuksessa toinenkin nelivuotias lämminveritamma Miss Miramis. Se ehti kilpailla tänä vuonna yhdeksän kertaa ja ottaa Forssasta toukokuussa yhden kakkostilan. Tamma kuoli 5. joulukuuta.

Har Har Harin vanavedessä Porissa kolmanneksi juoksi pyhärantalaisen Tauno Salosen omistama ja valmentama Ophelia Tooma (19,8). Virossa Ruotsin rekisteriin syntynyttä tammaa ohjasti Seppo Markkula.

Porissa kilpaili niin ikään Tauno Salosen omistama ja valmentama ruotsalaistamma Hey Sally (17,3a), joka oli lähtönsä seitsemäs.

Laitilalaisen Erkka Junnilan omistama kolmevuotias ori Power Cat ravasi Turussa valmentajansa Jere Kiveisen ohjastamana viidenneksi ajalla 21,0a. Kilpailu oli yhden kolmossijan saavuttaneelle Andover Hallin pojalle seitsemäs.