Uudenvuoden juhlaan houkutellaan väkeä – Jokaisesta osallistujasta tukea ukrainalaisille

0
Mahdollisuuksien mukaan paikalle kannattaa tulla jalan, mutta Laitilan Rautakaupan parkkipaikalle ja tien toisella puolella olevalle Terveyskeskuksen parkkialueelle voi pysäköidä autot.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan pihalla järjestetään uudenvuodenjuhla lauantaina kello 18 alkaen. Juhlan järjestäjät, Laitilan kaupunki, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas ja Jätehuoltoyhtiö Helistölä, toivovat, että uudenvuoden tapahtuma vetäisi mahdollisimman paljon väkeä.

– Kotipihoilla paukuttelun sijaan kannustamme ihmisiä seuraamaan julkista ilotulitusta ammattilaisten toteuttamana turvallisuuden ja ympäristön nimissä. Perheen ja ystävien kanssa seurustelu on helpompaa ja mukavampaa, kun kädet ovat ilotulitteista vapaana ja voi keskittyä pelkästään ilonpitoon, Tiia Palkén Wirvoitusjuomatehtaalta sanoo.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on päättänyt houkutella väkeä hyväntekeväisyystempauksella. Wirvoitusjuomatehdas lahjoittaa kaksi euroa Ukrainan hyväksi jokaisesta uudenvuoden vastaanottoon osallistuvasta vieraasta.