Vakka-Suomen toimitusjohtaja Rami Tähtinen Turun kauppakamarin hallitukseen

0
Turun kauppakamarin toimitusjohtaja Kaisa Leiwo vieraili Laitilassa torstaina Uudenkaupungin kauppakamariosaston asiamiehen Elina Siivosen kanssa. Kuva: Teija Uitto

Turun kauppakamarin hallitukseen valittiin uusia jäseniä. Uusina jäseninä aloittavat toimitusjohtaja Olli Aakula Lähi-Tapiola Varsinais-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiöstä, toimitusjohtaja Tero Järvinen Nordic Tractionista ja toimitusjohtaja Rami Tähtinen Vakka-Suomen Voimasta.

Hallituksessa jatkavat pormestari Minna Arve Turun kaupungista, toimitusjohtaja Antti Heikkinen Turun Osuuskaupasta, henkilöstöjohtaja Elina Herrala Neste öljytuotteet, Neste Naantalin terminaalista, toimitusjohtaja Petri Kallio Perkin-Elmer Wallacista, toimitusjohtaja Pekka Kuusniemi Raisio Oyj:stä, toimitusjohtaja Linda Langh Pesupalvelu Hans Langhista, teollisuusneuvos Liisa Leino Leino Groupista, toimitusjohtaja Jouni Niuro Liedon Säästöpankista ja toimitusjohtaja Petteri Rinne Turun Seudun Osuuspankista.

Lisäksi Turun kauppakamarin valtuuston vaalikokous valitsi edustajat kauppakamarin valiokuntiin. Vuonna 2023 kauppakamarissa toimii 13 valiokuntaa, joissa on yhteensä 416 jäsentä.

Turun kauppakamarin valtuusto valitsi jo aiemmin kauppakamarin hallituksen puheenjohtajiston, jossa toimivat Meyer Turun varatoimitusjohtaja Tapani Pulli , Syväranta Groupin hallituksen puheenjohtaja Panu Routila ja Bayerin tuotantojohtaja Tomi Penttilä .