Kaivolan kesäteatteriin musiikillinen komedia yhteyksien etsimisestä

0
Kaivolan kesäteatterin esitykset ovat tuoneet kauniiseen Myllymäen miljööseen ihmisiä jo vuosikymmenien ajan. Arkistokuva

Kaivolan kesäteatterissa nähdään tulevana kesänä jälleen kantaesitys. Markku Hyvösen Kaivolan Kesäteatterille käsikirjoittama ja Emmi Lovénin ohjaama Tietä tasoitellen saa ensi-iltansa sunnuntaina 2. heinäkuuta. Esityksiä on 23. heinäkuuta asti.

Musiikillisen komedian tapahtumat sijoittuvat nykyaikaan. Minkkisten huushollissa valmistaudutaan perheen isän juhlapäivään tiiviissä tunnelmissa.

Näytelmässä talous on tiukilla, aikuinen poika uppoutuu nettiin ja anoppi vaan peräkammarissa nautiskelee täysihoidosta. Voileipäkakut on kovalla työllä saatu valmiiksi ja juhlajuomatkin on hankittu, mutta kesäteatteriväki saa jännittää, että löytääkö h-hetkellä kukaan paikalle?

Kaivolassa on näytelty vuodesta 1961. Kaivolan Kesäteatteri on yksi Suomen vanhimmista yhä toimivista kesäteattereista.