Kiitos palautteista

0

Laitilan Sanomien toimitus on saanut viime päivinä runsaasti palautetta. Olemme saaneet viestejä, soittoja ja muutama ihminen on käynyt toimituksessa asti kertomassa mielipiteensä. Osa jo arvaa, mistä syystä.

Toimituksessamme pohditaan jatkuvasti, miten lehti pysyisi kiinni ajanmenossa ja palvelisi mahdollisimman laajaa lukijakuntaa. Olemme saaneet palautetta, että Laitilan Sanomat julkaisee turhan paljon uskonnollista aineistoa. Päädyimme toimituksessa tätä pohtimaan ja totta onkin, että lehtemme julkaisee usein uutisia seurakunnan toiminnasta, Askel askelelt -hartauskirjoituksia ja kirkollisia tiedotteita. Niiden lisäksi lehdessä on julkaistu Päivän sana -palstaa.

Tästä syystä toimituksemme päätti tehdä pienen muutoksen ja jättää lehdestä pois Päivän sanan. Muutoksen taustalla oli oletus, että Päivän sanalla ei ehkä tänä päivänä ole enää niinkään lukijoita. Viime päivinä olemme saaneet sellaisen palauteryöpyn, että huomasimme olevamme väärässä. Ehkä onkin niin, että juuri nyt Päivän sana onkin tärkeämpi kuin aikoihin. Ihmiset tukeutuvat vahvasti omaan kulttuuriin ja myös uskoon silloin kun maailmalla tuulee. Tästä syystä olemme nyt päättäneet palauttaa Päivän sanan omalle paikalleen lehteen.

Palautteiden määrä yllätti täysin toimituksen. Se kertoo paitsi tästä ajasta ja ihmisten halusta säilyttää oman kulttuurimme, myös siitä kuinka merkittävä paikallislehti lukijoilleen on. Olemme kiitollisia, että lukijat pitävät Laitilan Sanomia niin tärkeänä, että haluavat vaikuttaa myös sen sisältöön.

Tarkoituksenamme on jatkaa tätä vuoropuhelua lukijoiden kanssa. Teemme tänä keväänä kyselyn, jotta lukijat voivat vaikuttaa laajemminkin lehden sisältöön. Kiitos palautteiden antajille sysäyksestä.

Teija Uitto

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän