Mitä ny -palstalla harmittaa Päivän sanan poistuminen lehdestä

0

Laitilan Sanomien Mitä ny? -palstalle lukijat saavat lähettää Whatsapp-viestejään. Viestejä voi lähettää numeroon 050 4758787.

——

MITÄ NY?

LAITILAN Sanomien toimitus, poistitte lehdestä Päivän Sanan, Suomessa. Synnyinmaassamme on luterilainen uskonto, joten maassa maan tavalla. Vetositte monikulttuurisuuteen. En olisi uskonut että olette mieleltänne noin isiemme uskonnon vastainen sillä on olemassa syyn ja seurauksen laki. Suuri osa lehden lukijoista on yllättynyt, pettynyt ja murheellinen teidän toimintaanne. Isien uskontoa kunnioittava luterilainen. M.S.

MIKSI Suomessa pitää kunnioittaa muiden maiden uskontoja niin, että ei voi julkaista pääuskonnon tekstejä? Tuskin muut maat ovat niin tehneet. Eikö näiden maahanmuuttajien mielistely jo riitä? Riittää jo