Mitä ny -viesteissä halutaan Päivän sana lehteen

0
Reilan rannasta. Kuva: Liisi Metsäjoki

Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden viestejä. Räpsäys-palstalla julkaistaan lukijoiden kuvia. Molempia voi lähettää Laitilan Sanomien Whatsapp-numeroon 050 4758787.

—-

MITÄ NY:

SINÄ aurauskaluston kuski! Kun käyt ikäihmisen talon pihalle, niin on korrektia, jos rikkoo kulkurollan, niin kertoo asiasta, eikä heitä sitä härpäkettä kinokseen. Korvaatko, kun esitän summan, koska tarvitsen sitä joka päivä. Akkapahanen

TODELLA rasistista Laitilan Sanomilta viedä mahdollisuus päivän sanaan, joka on siteeraus valtaväestön uskontoon kuuluvasta Raamatusta. Ne joita siteeraukset ärsyttävät tuskin lukevat tai edes osaavat lukea tai ymmärtää mistä on kysymys. Hävytöntä paapomista ja nuolemista. Maassa maan tavalla

PÄIVÄN sana on ollut samalla sivulla kuin kuolleet läheisemme. Se on tuonut lohtua surun keskelle. Mahtuisiko emojit jollekin toiselle sivulle? Jos lyhyt Päivän sana jotain häiritsee, ei sitä ole pakko lukea! Päivän sanan puolesta.

PÄIVÄN sanan poistaminen monikulttuurisuuden takia. Murheellista! Mikä ihme suomalaisia vaivaa? Olemme avomielin ja kiireellä hylkäämässä oman maamme perinteitä siksi että maahanmuuttajien olisi hyvä olla. Jos suomalaisia muuttaa esim muslimimaihin, ei siellä paikalliset omia perinteitään suomalaisten takia muuta. Maassa maan tavalla, todellakin. Esimerkiksi onko kauniinpaa ja suomalaisempaa kuin kevätvirsi toukokuun lopussa kouluissa? Otetaan maahanmuuttajat huomioon hylkäämättä kuitenkaan omia perinteitämme.

NÄINÄ ahdistavina aikoina Päivän sana soi lohtua. Emojiit ovat suoranaista pilkkaa kaikkia uskontoja ja uskoa kohtaan. Kenen puolella lehtemme on? Tilausmaksu on vielä maksamatta, mietinnässä! Joko riittää nöyristely

OLEN samaa mieltä riittää jo ja muiden ihmettelijöiden kanssa Laitilan Sanomien toiminnasta. Ei maahanmuuttajat edes lue lehteänne eikä kohta paikallisetkaan.Itse paluu muuttajana mietin, tilaanko, ei tarvitse enää. En varmasti.

LAITILAN Sanomien toimitus, olisiko mahdollista, että Päivän Sanan julkaiseminen lehdessä voisi taas jatkua, kun suuri joukko lukijoista sitä kaipaa. Kai lehteä tehdään enemmän lukijoita kuin toimitusta varten. Yksi monien puolesta

PÄIVÄN sanaa kaipaamaan jäänyt. Pettynyt

RÄPSÄYS:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän