Mitä ny -viesteissä palautetta lehdentekijöille

0
Valoilmiöitä. Kuva: Raija Vainio-Kaila

Laitilan Sanomien lukijat voivat lähettää viestejään lehden Whatsapp-numeroon 050 4758787. Räpsäys-kuvia voi lähettää samaan numeroon.

MITÄ NY?

LÄMMIN kiitos Artolle ja Arjalle ihmisläheisestä palvelusta! Toivottelemme hyvää vointia jatkossakin! Ikävä jää

VUOSI vaihtui ja lehteen tuli surullinen muutos! Päivän sana on jostakin syystä jätetty kokonaan pois, miksi? Tilalla joku emoji, sekö nyt korvaa sanan? Miksi köyhdyttää lehteä entisestään, eikö jokaiselle pitäisi olla jotakin? Terveisin Sanaa kaipaava

Toimitus vastaa sanaa kaipaavalle

Laitilan Sanomat julkaisee hengellistä Askel askelelt -palstaa ja uutisoi tiheään seurakunnan asioista. Lehden omasta kalenteri-sivun vinjetistä Päivän sana jätettiin pois, koska lukijoissamme on monen eri uskontokunnan edustajia.

RÄPSÄYS

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän