Päivän sana palautetaan paikalleen

0

Laitilan Sanomat on saanut runsaasti lukijapalautetta siitä, että kalenteri-sivun yläpalkista (tässä lehdessä sivu 12) otettiin vuoden vaihteessa pois raamatullinen Päivän sana. Muutoksen taustalla oli ajatus, että lehdessä on jo paljon uskonnollista materiaalia, sillä lehteemme seurakunnalta tulevat kirkolliset tiedot ja Askel askelelt -hartauskirjoitus pysyvät paikallaan perjantain lehdessä.

Päivän sanan tilalle halusimme laittaa jotain iloista ja visuaalista, joten päädyimme kuvallisiin emojeihin eli hymiöihin.

Laitilan Sanomien toiminnan tarkoitus on tehdä lehteä lukijoille. Lukijapalautteen takia palautamme Päivän sanan paikalleen. Emojit löytyvät vastaisuudessa Nakotta-sivun alareunasta, jossa on myös säätiedot.

Iida Kauppi, tuottaja, Laitilan Sanomat

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän