Pekka Kuusisto Suomen Urheiluliiton kilpailuvaliokunnan puheenjohtajaksi

0
Laitilan Jyskeen Pekka Kuusisto valittiin SUL:n hallitukseen viime syksynä. Arkistokuva: Solina Saarikoski

Laitilalainen Pekka Kuusisto nimettiin Suomen Urheiluliiton, SUL:n, kilpailuvaliokunnan puheenjohtajaksi liiton hallituksen kokouksessa Helsingissä keskiviikkona. Kokouksessa myös muut hallituksen jäsenet nimettiin eri valiokuntiin. Lisäksi hallitus valitsi Antti Pihlakosken SUL:n ehdokkaaksi Euroopan yleisurheiluliiton ja Kansainvälisen yleisurheiluliiton hallitusvaaliin. EA:n vaalit ovat huhtikuussa ja WA:n valinnat tehdään elokuussa.

Kokouksessa hallitus hyväksyi SUL:n Hyvä hallinto, hallinto- ja taloussäännön ja kilpailumanipulaation torjuntaohjelman sekä Kalevan kisojen minimitulostavoitteen ja järjestämissopimuksen vuodelle 2026. Liiton jäsenyyttä hakeneet Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat ry ja Kunto-Pirkat ry:n hyväksyttiin SUL:n jäseneksi.