Räpsäyksissä bongattu majava ja merellä liitävä kumivene

0
Majava on ilmestynyt Rohkeen ojaan. Kuva: Jouni Airola

Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden viestejä. Räpsäys-palstalla julkaistaan lukijoiden kuvia. Molempia voi lähettää LaitilanSanomienWhatsapp-numeroon050 4758787.

MITÄ NY:

HIUKAN täällä syrjäkylillä ihmetellään lehden toimittajien järjen valoa. Tuskin tänne muualta tulleet ovat tämmöstä vaatineet. Mökin akka

KIITOS Päivän Sanan palauttamisesta sille kuuluvalle paikalleen. Olkoon se muistuttamassa meitä kaikkia siitä,ettei pidä lähteä maailman kaikkien tuulien mukaan. Jos Sana olisikin mahdollisesti loukannut tai ärsyttänyt joitakin, niin paljon suurempi on se joukko ihmisiä, jotka tulivat surullisiksi, loukatuiksi/väheksytyiksi Sanan poistamisesta. He ovat usein niitä hiljaisia, joiden ääni ei tule kuuluville. Mutta hyvin toimitte, kun teitte tämän palautuksen. Ystävällisin terveisin Marja-Liisa Helenius.

RÄPSÄYS:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän