Rattijuoppo jäi kiinni Uudessakaupungissa ja Vehmaalla – Pelastuslaitoksella yksi joutsenen pelastustehtävä

0
Arkistokuva

Poliisipartio havaitsi sunnuntaiyönä puoli neljän aikaan Uudessakaupungissa Alisenkadulla väärään suuntaan yksisuuntaisella tieosuudella ajaneen henkilöauton. Partio pysäytti auton tarkastusta varten.

Auton kuljettajana toiminut mies puhalsi tarkkuusalkometriin noin 0,8 promillea. Miehelle annettiin sakko rattijuopumuksesta ja poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä heti puolenyön jälkeen poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Vehmaalla Vinkkiläntiellä. Auton kuljettajana toiminut mies puhalsi nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Miestä epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. Miehellä oli kyydissä yksi matkustaja.

Sunnuntaina aamupäivällä pelastuslaitoksen pintapelastaja tarkasti loukkaantuneelta vaikuttaneen joutsenen tilan Hangontien läheisyydessä. Linnulla ei ollut hätää. Se lähti lentoon pelastajan lähestyessä tätä.