Laitilan uimahallissa korjataan vuotavaa kattoa

0
Laitilan uimahallissa korjataan vuotavaa kattoa, mutta halli pyritään pitämään auki normaalisti.

Laitilan uimahallin sisätiloihin tiputteli vettä viime syksynä olleen myräkän aikana. Ongelmaa ratkottiin pian vuodon havaitsemisen jälkeen ulkopuolelta tapahtuneilla korjaustoimilla, mutta nyt vuotavaan rakenteeseen pureudutaan paremmin uimahallin sisätiloista käsin.

– Viime viikolla uimahallissa jo tilannetta selviteltiin, mutta vielä ei ole tietoa, millainen korjaustarve on ja onko esimerkiksi rakenteissa kosteutta. Pyrimme kuitenkin tekemään korjaustoimet niin, että halli pystytään pitämään auki normaalisti, vapaa-aikapäällikkö Emilia Andersson kertoo tilanteesta.

“Pyrimme tekemään korjaustoimet niin, että halli pystytään pitämään auki normaalisti.”

VESI on tullut halliin sisälle monitoimialtaan läheisestä kulmauksesta. Andersson korostaa, että tilanne on syytä hoitaa mahdollisimman pikaisesti.

– Jos vettä pääsee rakenteisiin, niin ei tässä kannata odotella kesää ja hallin kesätaukoa. Pyritään korjaamaan ongelma pikaisesti ja tosiaan niin, että haittaa olisi mahdollisimman vähän. Mikäli halli joudutaan sulkemaan, niin tiedotamme siitä heti, kun sellainen tieto varmistuu, hän korostaa.

Vapaa-aikapäällikkö Emilia Andersson sanoo vielä, että jonkin verran korjaustoimista on joka tapauksessa haittaa, vaikka hallin toiminta niiden aikana voitaisiinkin pitää normaalisti käynnissä.

– Pahoittelemme, että häiriöitä, ainakin meluhaittaa, on odotettavissa. Mutta toivottavasti korjaustoimet pystytään toteuttamaan niin, että halli voidaan pitää normaalisti avoinna.