Uusi karttapalvelu Laitilasta kaikkien käytettävissä – Tarkasteltavissa vapaat tontit tai vanhat kartat

0
Laitilan uudesta karttapalvelusta voi tarkastella esimerkiksi myytävänä olevia tontteja.

Laitilan kaupunki on hankkinut kattavan sähköisen karttapalvelun, joka on netissä kaikkien käytettävissä. Palvelussa on Laitilan paikkatietoaineistoja, joita on eri rajapinnoista saatu käyttäjäystävällisesti yhteen palveluun. Palvelussa on mahdollista nähdä esimerkiksi Laitilassa olevat vapaat omakotitalo-, rivitalo- ja yritystontit kartalla sekä tarkastella kaikkien kiinteistöjen kiinteistörajoja.

Palvelussa on mahdollista nähdä suojelualueet, Natura-alueet ja pohjavesialueet. Museoviraston määrittelemät muinaisjäännökset, muinaisjäännösalueet, suojellut rakennukset ja kulttuuriympäristöt ovat myös katsottavissa. Historiasta kiinnostuneet pääsevät palvelussa tutustumaan vanhoihin karttoihin, kuten pitäjänkartastoon vuodelta 1848 tai ilmakuvaan vuodelta 1949.

Karttapalvelun suora osoite on https://laitila.karttatiimi.fi. Sivulle pääset myös kaupungin kotisivuilta www.laitila.fi/palvelut/kartat-ja-paikkatieto/internet-kartat -alasivulta.