Uusi kirkkovaltuusto kokoontui ensimmäistä kertaa – Oskari Pilppula valittiin puheenjohtajaksi

0
Marraskuussa seurakuntavaaleissa valittu Laitilan uusi kirkkovaltuusto kokoontui torstaina ensimmäiseen istuntoonsa. Asialistalla oli erityisesti valintoja luottamuspaikkoihin.

Marraskuun seurakuntavaaleissa valittu uusi kirkkovaltuusto aloitti Laitilassa toimikautensa torstaina. Ensimmäisen kokouksen asialistalla oli koko joukko henkilövalintoja luottamustoimiin.

Oskari Pilppula

Nelivuotisen toimikauden ensimmäiselle toimikausipuoliskolle eli vuosille 2023–2024 kirkkovaltuusto valitsi puheenjohtajaksi Oskari Pilppulan. Varapuheenjohtajaksi valittiin kyseiselle ajankohdalle Marjo Uusi-Kinnala.

Jussi Perkkola

KIRKKONEUVOSTON varapuheenjohtajaksi valittiin toimikaudelle 2023–2024 Jussi Perkkola ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Martti Vähätalo. Kirkkoneuvoston puheenjohtajaa ei erikseen valita, vaan paikka kuuluu aina automaattisesti kirkkoherralle.

Kirkkoneuvostoon ensimmäiselle kaksivuotiskaudelle valittiin jäseniksi ja heidän henkilökohtaisiksi varajäsenikseen Tapani Hautakangas (varajäsen Pasi Iivanainen), Paulina Iiskala (Maria Pihala), Seppo Lehtola (Hanna Lahtonen), Marjut Marttila (Anne Hiekka), Jarkko Männistö (Heikki Peltola), Lahja Pavela (Irma Jäspi), Hannu Sarajuuri (Santeri Laaksonen) sekä Birgit Sukari (Tiina Welling).