Varhan uudet lautakunnat aloittavat

0
Laitilalainen Tanja Raisto-Elo (kesk.) valittiin pelastuslautakuntaan.

Aluevaltuusto nimesi joulukuussa uudet luottamushenkilöt lautakuntiin ja jaostoihin. Nämä toimielimet aloittavat työnsä tänä vuonna. Viime vuoden lautakunnat, jaostot ja neuvottelukunnat olivat valmistelevia toimielimiä.

Aluehallitukseen ei valittu varsinaista jäsentä Vakka-Suomesta, mutta Mauri Kontu (kesk.) Uudestakaupungista nimettiin Teija Ek-Marjamäen varajäseneksi.

Aluehallituksen henkilöstöjaostoon valittiin Jukka Alkio (kesk.) Laitilasta. Konserni- ja toimitilajaostoon aluevaltuusto nimesi Raimo Löfstedtin (kok.) Uudestakaupungista sekä Mauri Konnun (kesk.).

Pelastuslautakunnan varapuheenjohtajaksi valittiin Tanja-Raisto Elo (kesk.) Laitilasta. Heli-Päivikki Laurén (sd.) Uudestakaupungista nousi ikääntyneiden lautakuntaan. Vakka-Suomesta ikääntyneiden lautakuntaan valittiin myös Antti Ääritalo (kok.) Kustavista.

Sote-palvelulautakunnan puheenjohtajaksi nousi Milla Lahdenperä (kok.) Taivassalosta. Sote-palvelulautakunnan varapuheenjohtajaksi valittiin Janne Sjölund (sd.) Uudestakaupungista ja hänen varajäsenekseen Simo Virtanen (sd.) Vehmaalta.

Tulevaisuuden, tutkimuksen ja osaamisen neuvottelulautakuntaan valittiin Laura Kontu (kok.) Uudestakaupungista.

Tyks/sairaalapalvelulautakuntaan ei valittu jäsentä Vakka-Suomesta.