Yksi henkilö loukkaantui kolarissa Uudessakaupungissa ennen joulua

0
Arkistokuva

Uudessakaupungissa tapahtui joulun alla kolari, jossa oli osallisena kolme henkilöautoa. Onnettomuudessa yksi henkilö loukkaantui lievästi.

Levysepänkadun ja Kankurinkadun risteyksessä Uudessakaupungissa sattui 22. joulukuuta puolenpäivän jälkeen kolari, jossa oli osallisena kolme henkilöautoa.

Yksi osallisista ajoi Kankurinkatua keskustan suunnasta, pysähtyi stop-merkille ja jatkoi matkaansa Levysepänkadun yli. Samanaikaisesti oikealta Levysepänkatua ajoi henkilöauto, joka törmäsi katua ylittäneen auton oikeaan kylkeen sillä seurauksella, että auto liukui Kankurinkadulla stop-merkin takana seisseen auton etukulmaan.

Stop-merkin takaa toisen auton eteen ajaneen auton kuljettaja loukkaantui lievästi, ja hänet kuljetettiin ensiapuun tarkastettavaksi. Autot vaurioituivat törmäyskohdistaan ja hinattiin pois paikalta.

Valaisinpylväs vaurioitui kolarissa

Jouluaatonaaton alkaessa heti puolenyön jälkeen poliisi pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Uudenkaupungin Rantakadulla. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi 0,57 mg/l ja tarkkuusalkometriin 0,51 mg/l, mikä vastaa noin 1,1 promillea. Miehelle annettiin sakko rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Myöhemmin aatonaattona Lounais-Suomen poliisi sai ilmoituksen Uudessakaupungissa Laivanrakentajantien ja Märssytien risteyksessä ojaan ajaneesta pakettiautosta, joka oli vaurioittanut valaisinpylvästä. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Joulun aikaan poliisin tietoon tuli kaksi pahoinpitelyä Uudessakaupungissa, joissa ei kuitenkaan aiheutunut vakavia vammoja.