Yleisurheilu: 13-tytöille pronssimitalit halliviesteistä

0
Jyskeen kolmikko Oona Lapila, Sandra Palmroth ja Kerttu Matikainen nappasi pronssit T13 3x510 metrin viestissä.

Ilkka Simola

Jyskeen 13-sarjan tytöt Oona Lapila, Kerttu Matikainen ja Sandra Palmroth ottivat pronssia 3×510 metrillä Turun Kupittaalla sunnuntaina kisailuissa Varsinais-Suomen 15–11-vuotiaiden pm-halliviesteissä ajalla 5.01,49. Edelle 18 joukkueen kisassa ehtivät vain Turun Urheiluliitto kuusi ja Liedon Parma kolme sekuntia nopeimpina.

4×85 metrin pikaviestissä edellämainittu kolmikko vahvistettuna Neela Ihanmäen ankkuriosuudella oli seitsemäs ajalla 56,65. Neela oli nyt mukana vain pikaviestissä kiirehtien sen jälkeen Raumalle toisen lajin harjoituksiin. Kun tyttö kesäkaudella on mukana myös pitkässä viestissä on Jyskeellä luvassa tosi kova 4×600 metrin porukka.

13-tyttöjen kakkosjoukkue Viola Pärkö, Fiona Hällynen, Taika Karppinen ja Nella Raiskinmäki oli pikaviestissä 19. ajalla 64,31 ja pitemmällä matkalla Fionan, Taikan ja Violan kuljettamana 17. ajalla 6.25,46.

Nuorimpien tyttöjen kvartetti Jade Lohisto, Eevi Antola, Sofie Palmroth ja Aada Lapila oli 11-sarjan lyhyemmällä matkalla 16. ajalla 67,96 mutta joutui keskeyttämään pitemmässä viestissä yhden tytön sairastuttua.

Poikien puolella Voitto Pärkö, Frans Kuusisto, Peetu Tanhuanpää ja Noel Raiskinmäki kiidättivät kapulaa pikaviestissä seitsemänneksi 56,84 vauhdilla ja 3×510 metrillä oli sijoitus 11. ajalla 5.47,34 Fransin ollessa huilivuorossa.

Kaikkiaan viestitapahtumaan osallistui 13 seuraa ja 154 joukkuetta. Kisan suvereeni hallitsija oli Turun Urheiluliitto, jonka mestaruuksien rintaman onnistuivat rikkomaan vain Liedon Parman 15-pojat pitkän viestin ykköstilallaan.

Huomiota herätti, että kahdeksalla kokoonpanolla osallistunutta Jyskeä lukuunottamatta muut vakkasuomalaiset seurat eivät saaneet yhtään joukkuetta jalkeille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän